Grab Best Deals And Loots Offers and Save more on Online Shopping.Get Top Daily deals,free Recharge,Free samples,Coupon codes,Online Discounts,Free Offers & Freebies

Friday, April 26, 2019

Amazon Prime Membership @₹499/- (Vodafone Prepaid Users Only)

Amazon Prime Membership @₹499/- (Vodafone Prepaid Users Only)


Steps To Avail Vodafone Prime Offer :-

1. Download My Vodafone App (CLICK HERE)

2. Login With Your Vodafone Prepaid Number.

3. There You Will See Offer Above On The App.




4. Pay Rs.499 Using Any Payment Method.

5. After Paying, Login To Your Amazon Account.

6. Congrats

Notes : You Will Only Get The Offer If The Aadhar Card From Which You Have Bought Sim Is Having Age 18 To 24.

If Not Showing For You Then Try Update App Or Try After Few Days.
Share:

Thursday, April 25, 2019

Answer's of Amazon Morning Quiz (26th April)


Amazon Daily Morning 8 AM To 12 Noon Quiz Answer : Play & Win Urban Ladder Recliner Today.



Answer’s Of Amazon Morning Quiz

1. The Veer Savarkar International Airport has been declared as an authorized Immigration Check post. Which Union Territory is it located in?
Answer : Andaman And Nicobar.

2. Every year, the Oxford Dictionary chooses a Hindi Word of the Year. What word was selected for 2018?
Answer : Nari Shakti.

3. A 26.3-metre-long concrete bridge is the world’s longest 3D printed bridge. Which city can you find it in?
Answer : Shanghai.

4. Aravind Adiga is an Indo-Australian writer and journalist. His debut novel won the 2008 Man Booker Prize. Which book was it?
Answer : The White Tiger.

5. Ms. Rani won the gold medal at the Senior National Women’s Judo championship at Visakhapatnam in January 2019. She is the head constable of which Indian state’s police department?
Answer : Himachal Pradesh.



Amazon Morning Contest Terms and Conditions:

1.This Contest will commence on 26th April 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 26th April 12:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Urban Ladder Recliner (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this contest Only.

8. Each winner will be required to claim the prize as per the requirement prescribed.



Share:

Wednesday, April 24, 2019

Answer's of Amazon Morning Quiz (25th April)


Amazon Daily Morning 8 AM To 12 Noon Quiz Answer : Play & Win Oppo F11 Pro Today.

Join WhatsApp Group To Get Instant Loot Deals From Amazon, Flipkart!

Answer’s Of Amazon Morning Quiz

1. What does a manometer measure?
Answer : Pressure.

2. In the FIFA World Cup, the ‘Golden Boot Award’ is awarded each season to whom?
Answer : The Top Goal Scorer.

3. According to the old English proverb, to which European capital city do all roads lead to?
Answer : Rome.

4. From what book is the quote,’ War is peace, Freedom is Slavery, Ignorance is strength’?
Answer : 1984.

5. In Japanese, what is the word for goodbye?
Answer : Sayonara.




Amazon Morning Contest Terms and Conditions

1.This Contest will commence on 25th April 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 25th April 12:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Oppo F11 Pro (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this contest Only.

8. Each winner will be required to claim the prize as per the requirement prescribed




Share:

Sunday, April 21, 2019

Answer's of Amazon Morning Quiz (22th April)


Amazon Daily Morning 8 AM To 12 Noon Quiz Answer : Play & Win Rs. 5,000 X 10 Paybalance Today.



Join WhatsApp Group To Get Instant Loot Deals From Amazon, Flipkart!


Answer’s Of Amazon Morning Quiz :-

1. Which Indian state is the first in the country to have 4 international airports?
Answer : Kerala.

2. Ophidiophobia is the fear of ______.
Answer : Snake

3. Who is the coach of the Indian women’s cricket team?
Answer : Woorkeri Raman.

4. A group of crows is called a ‘murder’. What is a group of owls called?
Answer :A Parliament.

5. In the final season of Game of Thrones, Daenerys Targaryen is battling for the Iron Throne. What was her father’s name, who once ruled from the same throne?
Answer : Aerys II Targayen. 

Amazon Morning Contest Terms and Conditions:

1.This Contest will commence on 22nd April 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 22nd April 12:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 10 participant will be selected as winners by a random draw of lots

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs. 5,000 Paybalance Each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this contest Only.

8. Each winner will be required to claim the prize as per the requirement prescribed.


GET INSTANT OFFERS.& DEALS
Join my broadcast
Or
Join whatsapp group


Share:

TimesPrime ET Money Offer : Get 1 Year TimesPrime Membership For Free Then Activate Swiggy & Other App Membership For Free.

TimesPrime ET Money Offer : Get 1 Year TimesPrime Membership For Free Then Activate Swiggy & Other App Membership For Free.



Steps To Avail For Free 1 Year Times Prime Membership Through ETMONEY 

 1. Download App From Here : CLICK HERE

 2.  Open ETmoney App ==> Use Your GoogleAccount Or Email To Login.

 3.You Will See A Banner Saying Save Rs.10,000 Per Month (Or Something Similar, Check Below Screenshot For Help) Click On That.



4. Put Your Name, Then Use Your Phone Number. (Use The Same Phone Number As You Use In Swiggy, Myntra, Bigbasket, 1Mg Etc Website)

If You Can’t See The Banner Then

👉Go to timesprime.com And Use The Same Phone Number To Sign Up.

👉Log Out And Login Again In Etmoney If You Can’t See Anything.


👉Also Try In Other Smartphone With New Email And Same Step, If You Get The Banner In Other Smartphone Then Just Enter Your Own Siwggy/BigBasket Etc Register Number To Activate.


NOTE : After Successfully Getting TimesPrime Subscription DON’T UNINSTALL Or LOG OUT of ETmoney App For Next One Year As Timesprime Membership Valid For One Year. If You Do So, Then They Will Stop The TimesPrime Subscription.

How To Get Swiggy Super One Year Membership For Rs.1 :

After Activating Timesprime Membership From ETMoney App Using Our Trick For Free, Now Visit Times Prime Website And Activate Swiggy And Other App Membership For Free.

Swiggy Membership Link : CLICK HERE

*After Activating Swiggy Membership You Need To Pay Rs.1 So, Wait 72 Hours For SMS By Swiggy For Paying Rs.1. More Deyails Read T&C In Link.

Other App Membership For Free : CLICK HERE

Share:

Friday, April 19, 2019

Answer's of Amazon Morning Quiz (20th April)

Amazon Daily Morning 8 AM To 12 Noon Quiz Answer : Play & Win Sony Bravia Smart TV Today



Join WhatsApp Group To Get Instant Loot Deals From Amazon, Flipkart!



Answer’s Of Amazon Morning Quiz :

1. A 10-year old boy, has become the youngest to win a gold medal at the Khelo India Youth Games held in January. What is his name?
Answer : Abhinav Shaw.

2. Spiders have 6 legs.
Answer : False.

3. World Homeopathy Day 2019 was observed recently. When was it?
Answer :  10 April

4. The Indian Railways have developed an AI-powered robot which helps check for faults in trains by clicking and sharing pictures of under-gears. What is it called?
Answer : USTAAD.

5. India’s fastest engineless self-propelled train was launched in February, for the Delhi-Varanasi route. It was referred to as Train 18, before being renamed. What is it called now?
Answer : Vande Bharat Express.



Amazon Morning Contest Terms and Conditions:

1.This Contest will commence on 20th April 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 20th April 12:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)


2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Sony Bravia LED Smart TV (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this contest Only.

8. Each winner will be required to claim the prize as per the requirement prescribed.



GET INSTANT OFFERS.& DEALS
Join my broadcast

Or
Join whatsapp group



Share:

Wednesday, April 17, 2019

Answer's of Amazon Morning Quiz (18th April)


Amazon Daily Morning 8 AM To 12 Noon Quiz Answer : Play & Win Samsung Galaxy M30 Today

Join WhatsApp Group To Get Instant Loot Deals From Amazon, Flipkart!



Answer’s Of Amazon Morning Quiz :

1. Which famous Indian cricketer is Ranveer Singh depicting in his upcoming movie ’83?
Answer : Kapil Dev.

2. Which was the first song to be played in outer space?
Answer : Jingle Bells.

3. Tug-of-war was played as an Olympic sport.
Answer : True.

4. Who is the first Indian cricketer to have crossed 8,000 runs in T20 matches?
Answer : Suresh Raina

5. In the film Avengers Infinity War, which is the last infinity stone that Thanos gets to complete his gauntlet before destroying half of all living beings in the universe?

Answer : Mind Stone




Amazon Morning Contest Terms and Conditions:

1.This Contest will commence on 18th April 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 18th April 12:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Samsung Galaxy M30 (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this contest Only.

8. Each winner will be required to claim the prize as per the requirement prescribed. 



GET INSTANT OFFERS.& DEALS
Join my broadcast
Or
Join whatsapp group



Share:

Tuesday, April 16, 2019

Answer's of Amazon Morning Quiz (17th April)


Amazon Daily Morning 8 AM To 12 Noon Quiz Answer : Play & Win American Tourister Suitcase Today.



Join WhatsApp Group To Get Instant Loot Deals From Amazon, Flipkart



Answer’s Of Amazon Morning Quiz 


1. Where are the Tea Board of India headquarters located?
Answer : Kolkata.

2. The African elephant is the largest carnivore on land.
Answer : False

3. Indian athlete Irfan KT, from Kerala, has qualified for the 2020 Tokyo Olympics. Which sport will he participate in?
Answer : Race Walking.

4. Season 2 of the Amazon Prime Video exclusive series, ‘Laakhon mein ek’ recently released. Created by Biswa Kalyan Rath, who stars as the lead in this season?
Answer : Shweta Tripathi.

5. Which Indian woman was recently titled as the ‘Chief Scientist’ at the World Health Organization?
Answer : Soumya Swami Nathan.



Amazon Morning Contest Terms and Conditions:

1.This Contest will commence on 17th April 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 17th April 12:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)


2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots

6. The declared winner(s) will be eligible for winning American Tourister Suitcase (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this contest Only.

8. Each winner will be required to claim the prize as per the requirement prescribed.



GET INSTANT OFFERS.& DEALS
Join my broadcast
Or
Join whatsapp group



Share:

Monday, April 15, 2019

Answer's of Amazon Morning Quiz (16th April)

Amazon Daily Morning 8 AM To 12 Noon Quiz Answer : Play & Win Camping Tent Today.


Join WhatsApp Group To Get Instant Loot Deals From Amazon, Flipkart!


Answer’s Of Amazon Morning Quiz 

1. The Special Olympics World Summer Games 2019 took place from March 14-21. Which country was it hosted in?
Answer : UAE. 

2. David Dhawan is set to release a remake of his 90s film Coolie No.1, starring son Varun Dhawan. Who is the lead actress cast opposite Varun?
Answer : Sara Ali Khan.

3. The smallest bone in the human body is found in the fingers.
Answer : False.

4. India recently launched the South-Asian Centre of the International Rice Research Institute (IRRI). Where can you find the IRRI headquarters?
Answer : Philippines.

5. Which city has been titled as the ‘cleanest city in India’ as part of the Swachh Survekshan 2019 survey?

Answer : Indore



Amazon Morning Contest Terms and Conditions:

1.This Contest will commence on 16th April 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 16th April 12:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Camping Tent (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this contest Only.

8. Each winner will be required to claim the prize as per the requirement prescribed.

9. Each winner will be required to claim the prize as per the requirement prescribed.


GET INSTANT OFFERS.& DEALS
Join my broadcast
Or
Join whatsapp group


Share:

Sunday, April 14, 2019

Answer's of Amazon Morning Quiz (15th April)


Amazon Daily Morning 8 AM To 12 Noon Quiz Answer : Play & Win Rs. 25,000 Paybalance Today.



Join WhatsApp Group To Get Instant Loot Deals From Amazon, Flipkart!

Answer's of Amazon Morning Quiz (15th April)


1. The Game of Thrones TV show is based on the fantasy novel series ‘A Song of Fire and Ice’ . Who is the author to this book series?
Answer : George R. R. Martin.

2. In the series ‘Game of Thrones’, the White Walkers are vulnerable to which of these materials?
Answer : Dragonglass.

3. In the Game of Thrones series, what’s the name of the band of assassins that Arya Stark joins in Braavos?
Answer : Faceless Men.

4. What character does Priyanka Chopra’s sister-in-law play in the Game of Thrones series?
Answer : Sansa Stark.

5. Where can you take a selfie while sitting on the real Iron Throne used in the filming of Game of Thrones?
Answer : Croatia.




Amazon Morning Contest Terms and Conditions:

1.This Contest will commence on 15th April 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 15th April 12:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs. 25,000 Paybalance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this contest Only.

8. Each winner will be required to claim the prize as per the requirement prescribed.




GET INSTANT OFFERS.& DEALS
Join my broadcast
http://bit.ly/2MJFEcr
Or
Join whatsapp group
http://bit.ly/2V25Lhz



Share:

Tuesday, April 9, 2019

Tansfer Amazon Pay Balance to Another Amazon Account


Tansfer Amazon Pay Balance to Another Amazon Account

Join WhatsApp Group To Get Instant Loot Deals From Amazon, Flipkart!



1. Firstly All Of User Download Niki.ai App 

2. Create A Niki Account Using Your Name , Number Email & All Required Information  (Refer Code – rohit5785)

3. Then Enter Verification Code (OTP) Login Into App

4. Go to Chat Option & Send Gift Card Instantly There will see Some Gift Card like amazon flipkart


Join WhatsApp Group To Get Instant Loot Deals From Amazon, Flipkart!


5. There You Will See ₹500 Amazon Gift Card. Click On That

6. Then Choose Payment Mode As Amazon Pay (There You Have To Pay ₹9 Extra Charge)

7. Now Login Amazon.in Account & Click On Pay Balance & Pay Extra Balance Through Card Or Net Banking

8. Finally Pay ₹509 Using Amazon Wallet Or Wallet + Card

9. Within 48 Hours You Will Receive ₹500 Gift Voucher In Your Registered Number

10. Now Add The Gift Card As Pay Balance On A Single Account


11. This Way You Can Transfer All Amazon Pay Balance To A Single Account. 😎😎


Share:

Wednesday, April 3, 2019

Answer's of Amazon Morning Quiz (4th April)


Amazon Daily Morning 8 AM To 12 Noon Quiz Answer : Play & Ray-Ban Sunglasses Today.



Join WhatsApp Group To Get Instant Loot Deals From Amazon, Flipkart!



Answer’s Of Amazon Morning Quiz :- (4th,April)

1. Which Indian state is also known as the ‘Land of the rising sun’ because it gets the first sunrise in the country?

Answer : Arunachal Pradesh.

2. Bramley, Granny Smith and Russet are all types of which fruit?

Answer : Apple.

3. Which theory made famous by Albert Einstein explains why all ‘observers’ have their own separate measure of time because of the finite speed of light?

Answer : Theory Of Relativity.

4. Hibernia was the classical Latin name for which region?

Answer : Ireland.

5. Who recently won the men’s singles title at the 2019 Miami Open Tennis tournament?


Answer : Roger Federer. 



Contest Terms and Conditions
The QuizTime ("Contest") is brought and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited ("ASSPL"/ "Amazon"). Please read these terms and conditions ("T&Cs") before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below. These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using the Amazon.in website or mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as "Amazon.in"). To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs, these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires "You" or "Your" shall mean any natural person who is a participant in the Contest.




Share:

Tuesday, April 2, 2019

Answer's of Amazon Morning Quiz (3rd April)


Amazon Daily Morning 8 AM To 12 Noon Quiz Answer : Play & Win Vivo V15 Pro Today.

 



Answer’s Of Amazon Morning Quiz :-(3rd April)

1. Which element was discovered on the Sun before it was discovered on Earth?

Answer : Helium.

2. The Portsmouth college in UK offers a course to its students which of these languages?

Answer : Hinglish.

3. The first Indian ‘talkie’ film – a film with dialogues – released in 1931 was _______

Answer : Alam Ara.

4. Polar bears hunt and feed primarily on penguins

Answer : False.

5. Vlad the Impaler was an emperor in Romania in the 14th century. Which fictional character was based on him?

Answer : Dracula.

Amazon Morning Contest Terms and Conditions:

1.This Contest will commence on 3rd April 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 3rd April 12:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)


2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).


3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.


4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Vivo V15 Pro (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this contest Only.

8. Each winner will be required to claim the prize as per the requirement prescribed.




Share:

Amazon