Grab Best Deals And Loots Offers and Save more on Online Shopping.Get Top Daily deals,free Recharge,Free samples,Coupon codes,Online Discounts,Free Offers & Freebies

Wednesday, February 27, 2019

Answer’s Of Amazon Morning Quiz (28th February)


Amazon Daily Morning 8 AM To 12 Noon Quiz Answer : Play & Win Seagate 5TB Hard Drive Today



Answer’s Of Amazon Morning Quiz (28th February)


1. With less than 1,000 inhabitants, which is the least populated country in the world?
Answer : Vatican City.

2. Where on the human body is the zygomatic bone found?
Answer : Facial Cheek.

3. Ablutophobia is the fear of _______. Fill in the blanks.
Answer : Bathing.

4. Which of these Italian cities is built over 117 islands?
Answer : Venice.

5. Yohei Sasakawa was recently awarded the International Gandhi Peace Prize 2018, in recognition of his work to eliminate which disease across the world?
Answer : Leprosy.


Amazon Morning Contest Terms and Conditions:

1.This Contest will commence on 28th February 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 28th February 12:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Seagate 5TB Hard Drive (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this contest Only.

8. Each winner will be required to claim the prize as per the requirement prescribed

Share:

Friday, February 22, 2019

[Register Now] Get Super Sipper Worth Rs.499 At Just Rs.29 (25th February at 11am)


Droom Sipper Sale- Get Super Sipper Worth Rs.499 At Just Rs.29 (25th February at 11am)


Droom sipper



Droom Sipper Sale Droom Is Again Back With An Amazing Offer There you Will Get Droom Super Sipper Worth Rs.499 At Just Rs.29 Only. The Droom Sipper Sale Will Be Held On 25th February 2019 Sharp At 11 AM Until Stock Finished. Refer To The Below Steps To Know More About This Offer.




How To Avail Droom Sipper Sale-:

1) First Of All, Visit The Droom sipper Sale Register Page.(Click Here)



2) Enter Your Full Name Along With Mobile Number, Emai Id & Proceed To Register.

3) Now Download Or Updated Droom App – (Click Here)  

4) Login Or Sign up For New Account (You Can Also Use Your Old Account Through Which You Order Droom Helmet Or Perfume).

5) On The App Search Bar Search “Droom Super Sipper” & Then Click On Droom Super Sipper.

6) Add Super Sipper To Your Cart.

7) Apply Promo Code –  Available On Product Page.

8) Update Your Shipping Address & Proceed To Pay Rs.29 & Complete Your Payment.

9) Lamao, You Will Get Droom Super Sipper Soon On Your Address.


           TERMS & CONDITIONS


1. Droom Does Not Take The Responsibility Of Item Quality, Condition & Authenticity. Please Contact Manufacturer for Any Queries/Complaints.

2.Single Order Can Be Placed Per User.

3.This Deal will be Live on 25th February from 11 AM till 7 PM or Till the Stocks Last.

4.The Sipper Bottle Will Consist Of “Droom.in” Logo.

5.The Product will be Shipped and is Expected to Reach the Buyer In Minimum 7 Working Days.

6.If you Have Any Concern Regarding the Product Received, Please Contact Our Customer Support Within 5 days From the Date of Delivery, Otherwise Concern will not be Considered As Valid and No Action will be Taken.

7.Cancellation can be Done at Order Placed Status and Delivered Status Only if Product is Damaged.

8. Droom Reserve the Right to Cancel Your Order Without Explaining Any Reason (S). Any Illicit Means Of Placing Multiple Orders Will Result in Disqualification From "Super Sipper Sale".

9. For All Warranty Related Queries, Please Consult the Manufacturer Directly.

10.In Case of Any Dispute the Maximum Liability of Droom Is the Amount Paid by the User at the Time of Purchase.

11.Buyer Details will be Checked and Verified By Our Verification Team. Droom May Ask for More Information Before Processing Your Order.

12.This Offer Can Only Be Availed with The Online Payment Method Only. There Is No COD (Cash on Delivery) Option Available.

13.In Case the Packaging of Product Looks Damaged, Please do not Accept the Delivery & Request Courier Guy to Open Packaging, Also Write a Comment in 'Proof of Delivery' That the Delivered Product is Damaged.

14.This Is a Consumer Promotion Only and Any Order Deemed to Have Been Placed for Reselling Purpose Shall Be Cancelled.

15.Droom’s Decision Is Final – Please Consult Our Dispute Resolution Team for Any Issues.

16.Please Note: For Any Support, Contact Our Customer Care On: 1800 407 070707.

17.This Offer Is Valid Only on Droom Website and Droom Mobile Application. However, Droom Has Right to Change the Offer Without Explaining Any Reasons.

_____________________________________________
GET INSTANT OFFERS.& DEALS
Join my broadcast

http://bit.ly/2MJFEcr

Or

Join whatsapp group
http://bit.ly/2V25Lhz


Share:

Saturday, February 16, 2019

Answer’s Of Amazon Morning Quiz (17th February)


Amazon Daily Morning 8 AM To 12 Noon Quiz Answer : Play & Win Samsung Galaxy Note 9 Today.





Answer’s Of Amazon Morning Quiz :-(17 th February)

1. What the capital city of Arunachal Pradesh?

Answer : Itanagar.

2. India is the only country to have won the 60-over, 50-over and 20 over World Cups.
Answer : True.

3. When talking about computers, what does RAM stand for?
Answer : Random Access Memory.

4. Which automobile company launched a sports car into space in February 2018
Answer : Tesla.

5. The color red enrages bulls, which is why the matodors of Spain use red capes to challenge them.
Answer : False



Amazon Morning Contest Terms and Conditions:
1.This Contest will commence on 17th February 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 17th February 12:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Samsung Galaxy Note 9 (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this contest Only.

8. Each winner will be required to claim the prize as per the requirement prescribed.

Share:

Friday, February 15, 2019

Let’s Donate : Help The Families Of CRPF Jawans Martyred In Pulwama.


Help The Families Of CRPF Jawans Martyred In Pulwama


Crpf


Last Year We And Our Members Have Donated To Donate / Contribute in Kerala’s Chief Minister’s Distress Relief Fund.
 Now Spread Some Love Again By Donate / Contribute To The Families Of CRPF Jawans Martyred In Pulwama.



Here I Am Appealing You All To Donate / Contribute Your Fund From Rs.1 To Rs.XXXX



How To Donate / Contribute To The CRPF Wives Welfare Association

(Request To All Members let’s Supports Our CRPF
You May Donate In Following Websites)


1. PAYTM APP

Open Paytm App ==> Click CRPF Braveheart ==> Donate As Much As You Can

OR (CLICK HERE)



2.Bhart K Veer Website:

https://bharatkeveer.gov.in/prepare-donation-page?braveheartId=188 

Or (CLICK HERE).


Please share this post as much as you can🙂



GET INSTANT OFFERS.& DEALS
Join my broadcast

http://bit.ly/2MJFEcr
Or
Join whatsapp group
http://bit.ly/2V25Lhz


















Share:

Wednesday, February 13, 2019

Amazon 14th February 2019 Quiz Answer


Amazon Daily Morning 8 AM To 12 Noon Quiz Answer : Play & Win Phillips Hue Starter Kit Today.




Answer’s Of Amazon Morning Quiz (14th February):-


1. The world’s smelliest fruit is found abundantly in South East Asia. Which fruit is it?
Answer : Durian.

2. Which of these popular Indian models was seen in Alisha Chinoy’s ‘Made in India’ music video from her debut album?
Answer : Milind Soman.

3. Which of the following colors is NOT seen in the Olympics symbol?
Answer : Orange.

4. Which is the smallest state in India?
Answer : Goa.

5. ‘A new Indian rupee note displays Hampi’s Stone Chariot. What is the denomination of this note?
Answer : Fifty Rupees.



Amazon Morning Contest Terms and Conditions:

1.This Contest will commence on 14th February 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 14th February 12:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Philips Hue Starter Kit (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this contest Only.
8. Each winner will be required to claim the prize as per the requirement prescribed

Share:

Tuesday, February 12, 2019

Amazon 13th February 2019 Quiz Answer


Amazon Daily Morning 8 AM To 12 Noon Quiz Answer : Play & Win Nokia 8.1 Today.



Answer’s Of Amazon Morning Quiz. (13th February) :-

1. How many states and union territories does India comprise of?
Answer : 29 States And 7 Union Territories.

2. What type of Government does India operate under?
Answer : Parliamentary.

3. The deepest point on Earth lies 36,000 feet below sea level. Where can you find it?
Answer : Mariana Trench.

4. Which of these Avengers superheroes is NOT from Earth?
Answer : Thor

5. ‘Survival of the fittest’ is a phrase that we commonly use. It is derived from the theories of which famous scientist?
Answer : Charles Drawin.

Amazon Morning Contest Terms and Conditions:
1.This Contest will commence on 13th February 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 13th February 12:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)


2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots
6. The declared winner(s) will be eligible for winning Nokia 8.1 (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this contest Only.

8. Each winner will be required to claim the prize as per the requirement prescribed.

Share:

Monday, February 11, 2019

Amazon 12th February 2019 Quiz Answer


Amazon Daily Morning 8 AM To 12 Noon Quiz Answer : Play & Win Seagate 5TB Hard drive Today.



Answer’s Of Amazon Morning Quiz :-(12th February).


1. What character does Priyanka Chopra’s to-be sister-in-law play in the popular series, Game of Thrones?
Answer : Sansa Stark.

2. Before assuming her current title, Queen Elizabeth was a mechanic.
Answer : True.

3. Which country was the first to have a democratically elected female Prime Minister?
Answer : Sri Lanka.

4. The film, Manikarnika, starring Kangana Ranaut, chronicles the life of which female freedom fighter?
Answer :Rani Laxmi Bai.

5. In which country did celebrity couples Virat-Anushka and Ranveer-Deepika tie the knot?
Answer : Italy.


Amazon Morning Contest Terms and Conditions:

1.This Contest will commence on 12th February 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12th February 12:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots
6. The declared winner(s) will be eligible for winning Seagate 5TB Hard drive (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this contest Only.

8. Each winner will be required to claim the prize as per the requirement prescribed.

Share:

Sunday, February 10, 2019

Amazon 11th February 2019 Quiz Answer


Amazon Daily Morning 8 AM To 12 Noon Quiz Answer : Play & Win Rs. 50,000 Paybalance Today.



Answer’s Of Amazon Morning Quiz :-(11th February)

1. From what book is the quote,’ War is peace, Freedom is Slavery, Ignorance is strength’?
Answer : 1984.

2. ‘Dunder Mifflin Paper Company’ is the setting for which famous TV series?
Answer : The Office.

3. The first person in history to win two Nobel prizes was ______________.
Answer : Marie Curie.

4. In the context of space, a ‘Light Year’ is ______.
Answer : A Unit Of Length.

5. Vader, Papi, Tatay, and Tevas are different terms for a _____.
Answer : Father.

Amazon Morning Contest Terms and Conditions:

1.This Contest will commence on 11th February 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 11th February 12:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs. 50,000 Paybalance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this contest Only.

8. Each winner will be required to claim the prize as per the requirement prescribed

Share:

Saturday, February 9, 2019

Amazon 10th February 2019 Quiz Answer


Amazon Daily Morning 8 AM To 12 Noon Quiz Answer : Play & Win OnePlus 6T Today.



Answer’s Of Amazon Morning Quiz :-(10th February)

1. Which planet in our solar system has the shortest day?
Answer : Jupiter.

2. Serena Williams has won more Grand Slams than Roger Federer.
Answer : True.

3. Which fruit is thrown during the annual food-fight festival in Bunol, Spain?
Answer : Tomato.

4. Who is the youngest person to ever be awarded the Nobel prize?
Answer : Malala Yousafzai.

5. In 1971, Alan Shepard played ______ on the moon, making him the only person to ever play this sport anywhere other than Earth. Which sport was it?
Answer : Golf.



Amazon Morning Contest Terms and Conditions:

1.This Contest will commence on 10th February 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 10th February 12:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots

6. The declared winner(s) will be eligible for winning OnePlus 6T (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this contest Only.
8. Each winner will be required to claim the prize as per the requirement prescribed.

Share:

Friday, February 8, 2019

Amazon 9th February 2019 Quiz Answer


Amazon Daily Morning 8 AM To 12 Noon Quiz Answer : Play & Win Saregama Carvaan Today.




Answer’s Of Amazon Morning Quiz :-

1. The cherubic baby, Cupid, is popularly associated with Valentine’s Day. What does he carry with him?
Answer : Bow And Arrow.

2. In the phrase XOXO, what does the ‘O’ stand for?
Answer : Hugs.

3. Which Pakistani cricketer made his test debut in the same match as Sachin Tendulkar?
Answer : Waqar Younis.

4. The longest wrestling match in Olympic history was played in the 1912 Summer Olympics. How long did it last?
Answer : 11 Hours 40 Minutes.

5. Who is the Greek goddess of love?
Answer : Aphrodite.


Amazon Morning Quiz Winner Announcement:
There are a total of 1 Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 28th February, 2019


Amazon Morning Contest Terms and Conditions:

1.This Contest will commence on 9th February 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 9th February 12:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Saregama Carvaan (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this contest Only.

8. Each winner will be required to claim the prize as per the requirement prescribed.

Share:

PharmEasy Phonepe Cashback Offer : Rs. 50 To Rs.500 Cashback On Minimum Rs.50 Bill.


Upto Rs 500 cashback on Pharmeasy on transaction via PhonePe(UPI/Cards/Wallet).



What is the offer?

Up to ₹500 cashback on Pharmeasy on transaction via PhonePe

The minimum order value is ₹50 to be eligible for cashback.

Cashback amount can vary between ₹50 to ₹500 for all users on each eligible transactions.




What is the offer duration?
From 8th February, 2019 to 15th February 2019


What is a valid PhonePe payment?
Payment to be made through BHIM UPI, Debit Card, Credit Card or Wallet within the “PhonePe” option on Pharmeasy checkout.

How do I check the eligibility of a purchase?
This offer will be applicable on any order placed on Pharmeasy checkout.

How many times this offer can be availed?
Cashback is valid once (per user, per device) via PhonePe during the offer period.

How do I avail the offer?

  • On Pharmeasy , select items to order and proceed to pay.
  • On the payment page, select “PhonePe” as the payment method.
  • You will be redirected to the “Pay by PhonePe” screen; follow instructions specified (Click on Send OTP, Enter OTP, and Login)
  • Pick the preferred payment option from the options shown (UPI, Debit Card or Credit Card, Wallet).
  • Click on “Pay” to complete the transaction.

Note: In case you hold a wallet balance, it will be automatically used for paying. Please uncheck the checkbox to not use the wallet amount.

When do I get the cashback?
Cashback will be credited as PhonePe gift voucher balance within 24 hours of successful completion of the transaction.

What happens in case of refund/cancellation of my order?
In case of any cancellations, the cashback given on the transaction will continue to remain as gift voucher balance and non-withdrawable to your bank account. This can continue to be used on PhonePe (recharges, bill payments, etc.)

Refunded amount less of cashback will be credited back to the source of funds used while making payment

What other conditions apply on the cashback Amount?
Cashback can vary between ₹50 to ₹500 for one transaction during offer period.
Cashback gift voucher can be used for recharges, bill payments and payments on PhonePe partner platforms/stores.
Cashback gift voucher cannot be withdrawn to any linked bank account or transferred to other customers.


Terms and Conditions:

In case the PhonePe wallet limit for the month has been reached, the cashback will be credited on the first business day of the next month

Refunds would be processed on a pro-rata basis

Any cashback related queries should be raised within 30 days, post a successful transaction.

This offer might not be clubbed with any offer made available to you by an issuer of any Debit Card or Credit Card or any bank for transacting on Pharmeasy. PhonePe isn’t responsible for any offer beyond what is mentioned above.



PhonePe reserves the right to award offers and related benefits as per internal policy decided by PhonePe from time to time.

PhonePe has the right to amend the terms & conditions, end the offer, or call back any or all of its offers without prior notice.

In case of dispute, PhonePe reserves the right to take the final decision on the interpretation of these terms & conditions and also reserves the right to resolve the same as per the Terms & conditions of any offer at its sole discretion.


SUGGESSTIONS


Rs. 50 To Rs.500 Cashback On Minimum Rs.50 Bill.Suggestions

Website Link :(CLICK HERE)

1. Crocine : (CLICK HERE)

2. D Cold Total : (CLICK HERE

3. Amoxicillin antibiotic : (CLICK HERE)

4.Volini-Active-Gel 16gm :(CLICK HERE)

Place Order Within 2-3 Hours You Will Get Payment Link Via SMS Then Make Payment
 Via Phonepe.
Make Payment Via Phonepe On Minimum Bill Rs.50 For Rs.50 Cashback Means 100% And If Lucky You CAn Get Cashback Upto Rs.50






Share:

Thursday, February 7, 2019

Amazon 8th February 2019 Quiz Answer


Amazon Daily Morning 8 AM To 12 Noon Quiz Answer :-
Play & Win Rs. 1,000 X 50 Paybalance Today.




Answer’s Of Amazon Morning Quiz(8th February) :-

1. ‘Ablutophobia’ is the fear of?
Answer : Bathing.

2. The Greeks referred to this state as ‘Pentapotamia’, an inland delta of five converging rivers. Name this Indian State
Answer : Punjab.

3. Which of these is the Greek goddess of victory?
Answer : Nike.

4. Jetsun Pema became the queen of which Asian kingdom following her marriage in 2011?
Answer : Bhutan.

5. Which High Court recently ruled against negative marking in competitive examinations?
Answer : Madras High Court.




Amazon Morning Quiz Winner Announcement:-

There are a total of 50 Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 28th February, 2019.


Amazon Morning Contest Terms and Conditions:-

1.This Contest will commence on 8th February 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 8th February 12:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)


2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 50 participant will be selected as winners by a random draw of lots

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs. 1,000 Paybalance Each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this contest Only.

8. Each winner will be required to claim the prize as per the requirement prescribed.

Share:

(New Code Added) Zomato Food All User Code : Get 50% Off Upto Rs.75 Till 3 Order.

50% off upto 75 Rs

Coupon: OFF75Z

Valid for 3 orders {Selected Restuarants}


                                               
Zomato Food All User Codes :-

1. Download Or Update App : (CLICK HERE) 

2. Create Account Or Login Old Account.


Zomato NEW USER Promo Code :-

ZOM50 (50% Off)
 NEW50 (50% Off 5 Times) 
BITE60 (60% off upto 100 new user)
 EAT60 ( All Are New User Codes)

Zomato OLD USER Promo Codes :-

Zomato No Cooking February : 50% Off upto Rs.100 on Selected Restaurants

Code : TASTY50 50% Off upto Rs.100 on Selected Restaurants

Code : TASTY40 40% Off upto Rs.100 on Selected Restaurants

Code : TASTY30 30% Off upto Rs.100 on Selected Restaurants

The Code Can Be Used Three Times Per Day.

Valid Upto Whole February.


50% Off Zomato Code : FAV50 Or SUN50 Max Rs. 100. Working For Selected Restaurants And User. 



Code : PICKUP For 50% Off Upto Rs.150 (Pickup Only Valid On Pickup Order If Available On Restaurants)
  
NOTE-:
Make Payment Online,Promo Code Not Valid On Cash On Delivery Order.









Share:

Wednesday, February 6, 2019

Amazon 7th February 2019 Quiz Answer


Amazon Daily Morning 8 AM To 12 Noon Quiz Answer : Play & Win Honor Band 4 Today.





Answer’s Of Amazon Morning Quiz:(7th February)

1. Wolverine, also known as ‘Gulo Gulo’ is the member of which animal family?
Answer : Weasel.

2. The collective noun for a group of giraffes is a ‘_____ of giraffes’. Fill in the blanks.
Answer : Tower.

3. Churchill, Sherman and Panzer and the names of ________?
Answer : Military Tanks.

4. Which ancient empire was ruled by Xerxes the Great in the fifth century BC?
Answer : The Persian Empire.

5. Which nation was the first to give women the right to vote?
Answer : New Zealand.


Amazon Morning Contest Terms and Conditions:


1.This Contest will commence on 7th February 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 7th February 12:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Honor Band 4 (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this contest Only.
8. Each winner will be required to claim the prize as per the requirement prescribed.



Share:

Tuesday, February 5, 2019

Amazon 6th February 2019 Quiz Answer


Answer’s Of Amazon Morning Quiz:(6th February)



1. In context to NBA basketball, what does the term MVP stand for?

Answer : Most Valuable Player.

2. Which one of these Indian movie is inspired by the biography of Japanese filmmaker Akira Kurosawa?

Answer : Taare Zamin Par. 

3. Castella, Tres Leches, Brigadeiro, and Oliebollen are all names of ___?

Answer : Desserts.

4. Which of these actors played on-screen father to their real father?

Answer : Abhishek Bachchan

5. At the age of 16 years and 146 days, who recently became the youngest batsman in the world to score a half-century in international cricket?

Answer : Rohit Paudel. 
Share:

(Register Now) Get Droom Mobile PopSocket At Rs.9 [Worth Rs.299]






Droom Mobile PopSocket Flash Sale: Droom Is Frequently Launched New Product At Unbelievable Discount Price, Again They Are Back With An Phenomenal Offer In Which You Will Get Droom Mobile PopSocket In Just Rs.9 Which Actual Worth Is Rs.299. The Sale Will Be Live On 16th APRIL 2019 Sharp At 11 AM, Isn’t a Good Offer Lets Check It Out!


Steps To Avail Droom Mobile PopSocket Flash Sale


1) First Of All, Visit The Droom Mobile PopSocket Sale Register Page. (Click Here)

2) Enter Your Full Name Along With Mobile Number, Emai Id & Proceed To Register.


3) Now Download Or Updated Droom App – Click Here



4) Login Or Sign up For New Account (You Can Also Use Your Old Account Through Which You Order Droom Helmet Or Perfume, Sipper).

5) Search “Droom Mobile PopSocket” Under Search Section & Then Click On Droom Droom Mobile PopSocket.

4) Add Mobile PopSocket To Your Cart.

5) Apply Promo Code – Available At Sale Page Or Will Be Added Before Sale Time.

6) Update Your Shipping Address & Proceed To Pay Rs.9 & Complete The Transaction.

7) That’s It, You Will Get Droom Mobile PopSocket Soon At Your Door Steps.



Terms & Condition Of Droom Mobile PopSocket Flash Sale


1) Droom Does Not Take The Responsibility Of Item Quality, Condition & Authenticity. Please Contact Manufacturer for Any Queries/Complaints.

2) Single Order Can Be Placed Per User.

3) This Deal will be Live on 16th April from11 AM till 7 PM or Till the Stocks Last.

4) The Mobile Pop Sockets Will Be Consisting Of “Droom.in” Logo.

5) The Product will be Shipped and is Expected to Reach the Buyer In Minimum 7 Working Days.

6) If you Have Any Concern Regarding the Product Received, Please Contact Our Customer Support Within 5 days From the Date of Delivery, Otherwise Concern will not be Considered As Valid and No Action will be Taken.

7) Cancellation can be Done at Order Placed Status and Delivered Status Only if Product is Damaged.

8) Droom Reserve the Right to Cancel Your Order Without Explaining Any Reason (S). Any Illicit Means Of Placing Multiple Orders Will Result in Disqualification From “Mobile Pop Socket Sale.

9) Choking Hazard, Keep Out Of Reach From Small Children.

10) For All Warranty Related Queries, Please Consult the Manufacturer.

11) In Case of Any Dispute, the Maximum Liability of Droom Is the Amount Paid by the User at the Time of Purchase.
Share:

Monday, February 4, 2019

Amazon 5th February 2019 Quiz Answer!


Answer’s Of Amazon Morning Quiz:(5th February


1. Which element was discovered on the Sun before it was discovered on Earth?
Answer : Helium.

2. Vlad the Impaler was an emperor in Romania in the 14th century. Which fictional character was based on him?
Answer : Dracula

3. The ‘Asteroid Belt’ is a region of space where most of the asteroids in our Solar System are found orbiting the Sun. This belt is located between the orbits of which two planets?
Answer : Mars And Jupiter.

4. Narthaki Nataraj recently became the first Transgender to be awarded the Padma Shri award. Which of these dance forms is she associated with?
Answer : Bharatatyam.

5. Which country won the recently held 2019 Asian Cup Football tournament?
Answer : Qatar

Share:

Pizza Hut - Get 50% off on any 2 medium pan pizzas


Pizza Hut


Wow Delivery - Get 50% off on any 2 medium pan pizzas

Coupon Code : PH50

Valid Till :2019-02-19


Share:

Sunday, February 3, 2019

Amazon 4th February 2019 Quiz Answer


Answer’s Of Amazon Morning Quiz:(4th February) 


1. Who led the Indian cricket team to their first ever World Cup victory in 1983?


Answer : Kapil Dev.

2. What is the national sport of Japan?

Answer : Sumo Wrestling. 

3. A ‘sonnet’ is a poem in a specific form which originated in Italy. How many lines does a sonnet typically have?

Answer : 14.

4. The largest Buddhist monastery is the world is located in _________

Answer : Indonesia

5. Which of these Indian states does NOT share its border with China?

Answer : Nagaland
Share:

Zomato App – Get Food worth Rs 350 at just Rs 100 Only

How to Get Food Worth Rs 350 at just Rs 100 from Zomato App:-

1. First of all, Download Zomato App Here
2. Install and Open the Zomato App.
3. Signup for a Fresh New Zomato Account.
4. Add Food or other things to your Cart.
5.Apply code : FIRST50 ( Get 50% off upto 150 )
+ Additional 50% cashback via paytm upto 100
6. You will get the 50% Discount upto Rs 150.
7. Now Pay the remaining amount from Paytm wallet 
8. Effectively Rs 350 food at just Rs 100 only !!



Share:

Paytm - BUY1 & Get ₹6

Paytm – Buy Rs 1 Deal and Get Rs6 Cashback in your Paytm wallet

Paytm – Buy Rs 1 Deal and Get Rs6  Cashback in your Paytm wallet. You will get the Rs 10 Cashback instant or within 48 working hours. This deal is Valid at Several stores. Valid once per user per calendar month. Valid for a Limited time only.


How to Get Rs 6 Cashback on Buying Rs 1 deal?

1) First of all, visit here to buy Rs1 deal  Will work only on Paytm.com Site/App
2) Click on “Buy Now”
3) Add the product to your Shopping cart.
4) Login/Sign up on Paytm.
5) Now Enter or Update your Shipping details/address.
6) Apply Coupon:- MAGIC
Note:- If you have availed this offer, Then you can’t avail again !!
7) Once your Promo code get applied successfully, Make the payment.
8) You will get the Rs 6 Cashback instant or 48 working hours.
Terms & Conditions-
*Cashback will not be processed for non-KYC users. If you have not completed your KYC, you will receive Goldback (inclusive of 3% GST)
*This cash back offer is being extended by One97 Communications Limited for using your Paytm Wallet. Paytm Wallet can be used for all transactions including shopping, recharges, utility bill payments, movie tickets, travel bookings and payments at stores accepting Paytm as a payment mode.
* Promo codes are subject to maximum cash back amounts
* Cash back received will be credited to your Paytm Wallet
________________________________________
NOTE- IF IT SAYS MAXIMUM TRY ,CLEAR THE APP DATA AND TRY AGAIN
_____________________________


GET INSTANT OFFERS.& DEALS

Join my broadcast

Or


Join whatsapp group
http://bit.ly/2V25Lhz





Share:

Paytm free Recharge

Paytm 



Flat Rs 20 cashback on mobile recharge
Code - MONTHLY20

Try to pay via paytm upi, you might get Rs 10 extra Cashback!

Terms & Conditions:
  • 100% cashback up to Rs. 20 on recharge or bill payment.
  • Valid only on recharge & bill payments on Paytm
  • This offer is valid on first recharge or bill payment of the month
  • User can use this code 1 time per user per month
  • One number can be recharged only 5 times per month
  • Cashback will be credited within 24 hours of successful transaction
  • Cashback will not be processed for non-KYC users. Get your KYC done to receive the cashback. Please ignore if KYC is already done
Share:

Amazon